Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁBOR NYNÍ PROBÍHÁ PRŮBĚŽNĚ

Pro všechny zájemce o cvičení bojového umění  Aikido v našem dojo doporučujeme přijít se podívat na náš trening. Čeká na vás super prostředí a vynikající učitelé. Samozřejmě můžete přijít kdykoliv během roku. V případě zájmu si zkusit zacvičit a pokud se vám u nás bude líbit, můžete rozšířit naše řady. Neváhejte, ač na některých našich fotkách vypadáme vpravdě ďábelsky:), nekousneme vás /možná/ :).

 TĚŠÍME SE V DOJO, VAŠE AC KRALUPY !

___________________________________________________________________

Aikidó klub AC Kralupy nad VltavouObrazek 

 

Proč přijít, co očekávat? Aikidó je jedním z japonských bojových umění, ze známějších bojových umění je podobné jujitsu nebo judó. Techniky aikidó jsou zcela založeny na využití síly a reakcí protivníka, jsou proto relativně nenáročné na svalovou sílu a vhodné nejen pro muže, ale i pro ženy a starší adepty. Stejně jako každé bojové umění, je i aikidó běh na dlouhou trať, neočekávejte, že se přes noc změníte v supermany. Přesto lze i po krátké době cvičení očekávat osobní rozvoj – jak fyzický (zlepšení kondice, smyslu pro rovnováhu a vnímání vlastního těla), tak psychický (zvýšení psychické vyrovnanosti, dobrý pocit ze cvičení). V neposlední řadě v dojo získáte nové přátele.

Kdo vás bude vyučovat? Mistrem v našem dojo je pan Karel Slapnička (5. dan ČAA), v případě jeho nepřítomnosti vede tréninky Honza Pokorný (2. dan ČAA). Oba se věnují aikidó již mnoho let.

Kam se můžete přijít podívat?

pondělí 19.00 – 20.30

čtvrtek 19.00 – 20.30

Cvičení dospělých probíhá v tělocvičně DDM na sídlišti V zátiší. Máme také dva oddíly dětí, rozdělené dle věku. Pro info o dětských oddílech kontaktujte prosím DDM.

Co budete ke cvičení potřebovat ? Pro začátek stačí jakýkoliv pohodlný čistý oděv (tepláky, triko). A samozřejmě chuť si aikidó vyzkoušet a zacvičit si. Cvičí se naboso, zbraně ke cvičení jsou k půjčení v dojo.

Co vás to bude stát? První 2 cvičení jsou zdarma, vyzkoušejte a rozhodněte se. Info o všech dalších platbách na dojo.

 

PŘIJĎTE SE PODÍVAT A ZACVIČIT SI, RÁDI VÁS UVIDÍME !